Hoff & Lindahl Organisationsutveckling AB
E-post: info@hofflindahl.se

Aktuellt

Datum för våra kurser hösten 2021 är nu inlagda i kurskalendern.
Välkommen med din kursbokning!

 

 

 

Välkommen till Hoff & Lindahl

Vi erbjuder utbildningar för läkare och tjänster för att bidra till byggandet av tryggare organisationer. Gemensamt för våra verksamhetsgrenar är att vi vill skapa långsiktiga relationer och leverera nytta för verksamheten genom anpassade utbildningar och tjänster. Läs vidare nedan eller kontakta oss gärna så berättar vi gärna mer.

> Utbildningar för läkare

OBS. Vi kan nu erbjuda handledar- och ledarskapsutbildningar digitalt som onlinekurser. Se kurskalender nedan.

Här visas våra schemalagda kurser. Vi specialanpassar också utbildningar efter önskemål. Lista över kunder för vilka vi skräddarsytt kurser finns här.

Klicka nedan på önskad kurstyp för ytterligare information och anmälan.

> Tryggare organisationer

Inom företag, organisationer och myndigheter ökar kraven på effektivitet, bättre måluppfyllelse och förmåga till förändring. Allt högre krav ställs på organisationers, företags och människors förmåga till förändring och flexibilitet.

Hoff & Lindahl Organisationsutveckling AB vill bidra till skapandet av trygga och mogna företag och organisationer och därmed öka deras måluppfyllesle och medarbetares arbetsglädje.

Vi utgår från ett tänkande som bygger på samspelet mellan organisation, ledarskap, grupp och individ. Läs mer om våra tjänster här